Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw op Het Brunink

okt 05 2020

Nieuwbouw op Het Brunink

Ten zuiden van Enschede zijn er veel mogelijkheden voor nieuwbouw op Het Brunink. Een gebied met royale kavels en veel mogelijkheden voor variante en individualiteit. Nu Veld 1 en Veld 2 nagenoeg gereed zijn geeft de gemeente Enschede de kavels vrij voor Veld 3. Het Brunink wordt omgeven door natuur. In het bijzonder aan de zuidzijde begrensd door het Twentse Landgoed Groot Brunink met haar prachtige bossen afgewisseld met open weide landschappen. Landelijk wonen staat centraal bij de nieuwbouw op het Brunink.

Kavelgrootte:

Het Brunink kenmerkt zich door de royale kavels. Met afmetingen tussen de 600 en 900 m2 wordt een landelijke sfeer gecreëerd.  De kavels kennen een ruime opzet waarbij de bouwvlek voor de nieuwbouw wat naar achteren op het kavel is gepositioneerd. Hierdoor is er ruimte voor sprekende voortuinen. Deze ruimtelijke opzet hebben gezorgd voor verschillende kavelvormen, waardoor elk kavel zijn unieke karakter heeft gekregen. Dit benadrukt de individualiteit die de nieuwbouw op het Brunink nastreeft.

´t Brunnink Enschede Architectenbureau Saksische Villa

 

 

 

 

 

Bebouwingsmogelijkheden:

Als eigenaar van een nieuwbouw kavel kunt u op het Brunink echt werken naar uw droomwoning. De mogelijkheden in het bestemmingsplan zijn breed. Zo kunt u gaan voor een typisch Saksische villa of juist een villa met een rietenkap. Ook voor de moderne insteek zijn er volop mogelijkheden. Denk daarbij ook een aan plat afgedekte woning. Binnen het bestemmingsplan is er een bebouwingspercentage van 25% mogelijk waarbij je al snel een begane grond van 150 m2 kan realiseren. Klik hier voor meer informatie over het proces van het bouwen van een villa. 

 

 

 

 

 

Eerder op Het Brunink.

01 Architecten Enschede heeft al voor verschillende opdrachtgevers een  nieuwbouw villa op Het Brunink mogen ontwerpen. De wensen van de kavel eigenaar staan hierbij centraal. Het werken met particulier opdrachtgeverschap is ons niet onbekend. We nodigen u graag uit om een keer vrijblijvend kennis te maken en uw wensen voor nieuwbouw op het Brunink te bespreken. We denken graag met u mee en bekijken alle mogelijkheden voor uw droom villa. 

Neem contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.