Neem contact met ons op >
 

Project Architect

Project Architect

01 Architecten Enschede bestaat uit een team architecten die zeer ervaringsrijk zijn in de woningbouw. Onze expertise zit, naast particuliere villa’s en woningen, ook in kleinschalige woningbouw. Wij zijn graag uw sparringpartner als het gaat over kleinschalige woningbouw tot ca.25 woningen.

Bent u op zoek naar een architect die van het allereerst schetsontwerp tot aan de bouw u kan ondersteunen in de verschillende facetten? Of bent u juist alleen op zoek naar tekenwerk zodat de bouwer zijn prijs kan berekenen? Naast het ontwerpen, kunnen wij u samen met onze bouwpartners van A tot Z ondersteunen.

Wij maken graag kennis met u en nodigen u van harte uit om een keer te komen sparren. Laat u informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.

Wilt u meer lezen over particuliere woningbouw, klik dan op de link.

Architect appartementsbouw

Appartementencomplexen op maat

Heeft u een kavel in uw bezit of op het oog en zijn er meerdere bouwlagen mogelijk? Vanuit praktisch en commercieel oogpunt biedt een appartementencomplex veel mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om alle facetten goed te harmoniëren met een redelijk rendement. Ook voor particuliere appartementsbouw bent u bij ons aan het goede adres.

Meerdere woningen in hetzelfde gebouw die elk hun eigen uitstraling hebben of juist eenheid in de uitstraling, wij denken graag met u mee. Van ontwerpfase tot aan de oplevering, het ontwerpen en bouwen van een appartementencomplex brengt veel leuke maar ook complexe uitdagingen met zich mee. Van parkeermogelijkheden, het zicht tot aan de ruimtelijke verdeling. Wij helpen u graag om uw visie in een passend architectonisch concept te gieten.

Meer weten over ons of onze werkwijze, kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Klik hier voor onze contactgegevens.

Architect Woningbouw

Seriematige woningbouw op maat

Wij adviseren u over de verkavelingsmogelijkheden om zodoende een optimale opzet te creëren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan nieuwe binnenstedelijke ontwikkeling met hierin afwisseling tussen vrijstaande woningen, geschakelde- of rijwoningen. Samen met u komen we tot een evenwichtig, esthetisch en verantwoord ontwerp, waarbij volledig rekening wordt gehouden met de omgeving, duurzaamheid en uw wensen.

We denken met u mee over kavelbreedte van de woningen, typologie en openbare ruimte. Tevens kunnen we u een realistisch beeld geven over de duur van de bouw en de ontwikkeling. Hiermee helpen wij projectontwikkelaars een realistische planning te maken.

 

Heeft u een kavel of locatie waar ontwikkeling op mogelijk is? Neem contact op met een architect en laat u infomeren.