Neem contact met ons op >
 

Bedrijfspand of kantoor bouwen

Bedrijfspand of kantoor bouwen

Bedrijfspand of kantoor bouwen door een gespecialiseerde kantoor architect? Wanneer u een kantoor wilt bouwen is de eerste stap een architect inschakelen die u ervaring, kwaliteit en onafhankelijk advies kan bieden. Wij helpen u graag om de visie voor uw bedrijf te gieten in een passend architectonisch concept. De sfeer die het nieuw te bouwen kantoor moet uitstralen moet namelijk passen bij uw organisatie.

Stappenplan kantoor bouwen en ontwerpen voor zakelijke opdrachtgevers

Eveneens als onze opdrachtgevers houden we als kantoor architect van structuur en duidelijkheid. Dat geldt zowel voor onze eigen werkzaamheden als de afspraken die we met u maken. Dit zorgt ervoor dat u tijdens het gehele traject kan volgen waar we ons bevinden in het proces en dat we op de juiste momenten beslissingen kunnen maken. Een kantoor bouwen of een bedrijfspand ontwerpen begint met 3 onmisbare elementen:

Wensen voor uw nieuwe kantoor

Ons ontwerpproces begint bij u. Wat zijn uw wensen, welke kant wilt u op en wat zijn de mogelijkheden. Heeft u al een mogelijke ontwikkel locatie op het oog? Tijdens het eerste gesprek kunnen we aan de hand van de kavel, een aantal referentiebeelden die u aanspreken en uw wensen al een goede inventarisatie maken van de vereisten. Heeft u op dit moment nog geen kavel op het oog of wilt u uw nieuwe kantoor graag dicht bij huis hebben? Informeer naar de mogelijkheden en we gaan samen met u kijken welke opties er zijn.

Schetsontwerp van het kantoor

Aan het einde van het eerste kennismakingsgesprek hebben beide partijen al een goed beeld gekregen van de mogelijkheden en de wensen. Hierna kan er aangegeven worden of er een 1ste schetsontwerp gemaakt mag worden door de kantoor architect. Daarbij staan uw wensen centraal en wordt er samen gezocht naar de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan.

Investeringskosten bij een kantoor bouwen

Uiteraard zijn de investeringskosten één van de belangrijkste elementen bij het bouwen van een kantoor. 01 Architecten Enschede kijkt als kantoor architect samen met u naar de omvang van deze investeringskosten, en de mogelijke opbrengsten.

Heeft u vragen, wilt u een kantoor bouwen of wilt u een afspraak inplannen met een kantoor architect? 01 Architecten helpt u graag verder.

(Bouw)tekening kantoor

Aan het einde van het eerste gesprek kunt u aangeven of we voor u een 1ste schetsontwerp mogen maken. Dit eerste schetsontwerp geeft u alvast een goed beeld van uw mogelijk toekomstig bedrijfspand. Met dit schetsontwerp krijgt u van ons een aantal visualisaties:

  • Situatietekening huidige situatie
  • Situatietekening nieuwe situatie
  • Plattegrond
  • Een principe doorsnede
  • Gevelaanzichten van het ontwerp in het platte vlak
  • Een tekening van het pand in 3D

Uw nieuwe kantoor bouwen en ontwerpen

Een kantoor helpt om de identiteit van uw bedrijf uit te stralen. 01 Architecten Enschede helpt u hierbij graag aan een passend en fraai ontwerp. Onze professionele kantoor architecten kunnen u van A tot Z deskundig bijstaan en houden hierbij voortdurend rekening met materialen, details en de omgeving.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies wat er van ons verwacht moet worden en kennen wij de verschillende facetten van het bouwproces.  Een gedeelte van onze gerealiseerde opdrachten waren tot en met de bouwaanvraag en een ander deel liep door tot en met prijsvormingsstukken richting de bouwer.  De verschillende processen worden door ons begeleidt, en als additionele expertise benodigd is, worden onafhankelijke adviseurs ingeschakeld.

Wilt u meer weten over 01 architecten, het bouwproces of mogen wij u binnenkort verwelkomen bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op. Belmail of vul het contactformulier in. Want een kantoor bouwen doet u samen met 01 Architecten Enschede!