Neem contact met ons op >
 

Stadsvilla bouwen

Stadsvilla bouwen

Een stadsvilla staat voor optimaal ruimtegebruik in de vaak drukke en compacte stedenbouw. Het eindresultaat, een prachtige ruime villa die helemaal voldoet aan uw wensen op de plek waar u graag zou willen wonen.  01 Architecten Enschede is gespecialiseerd in het ontwerpen van woningen en villa’s, die volledig in uw stijl en indeling kunnen worden gebouwd. De slider hiernaast, op mobiel hieronder, toont een aantal door ons ontworpen stadsvilla’s.

01 Architecten Enschede is gespecialiseerd in stadsvilla’s

Een villa in het midden van de stad biedt veel ruimte voor creativiteit en praktisch denken. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte op de kavel. De indeling wordt afgestemd op uw wensen en de ruimtelijke beleving wordt optimaal ingezet. Ook privacy is hierbij een zeer belangrijke factor. Waar bevinden zich de buitenruimten en is er geen inkijk vanaf de straat. Deze vraagstukken hangen sterk samen met de locatie van de kavel in de stad. Een stadsvilla houdt rekening met zijn omgeving. De eerste stap richting het bouwen van een stadsvilla is het laten maken van uw droomontwerp. 01 Architecten Enschede biedt u hierin graag de helpende hand. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies wat er van ons verwacht moet worden en kennen wij de verschillende facetten van het bouwproces. Wij bieden u tijdens het hele traject ervaring, kwaliteit en onafhankelijk advies.

01 Architecten Enschede helpt u graag met uw villa

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, laat het ons weten. U kunt ons bellen of mailen, maar wij verwelkomen u ook graag bij ons op kantoor om uw woonwensen in kaart te brengen. Tijdens zo’n eerste kennismakingsgesprek kunnen we aan de hand van de kavel, een aantal referentiebeelden die u aanspreken en uw wensen al een goede inventarisatie maken van uw vereisten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bouwmogelijkheden? Klik dan op de onderstaande buttons.

Bij de architect
Bij de gemeente
Bij het bouwbedrijf
Rood voor Rood
Ondersteunende partijen

Kenmerken van stadsvilla’s

Een stadsvilla ontwerpen is niet iets dat vaststaat in een boekje. Elk ontwerp en elke opdracht is anders. Desondanks zijn er vaak een aantal kenmerken die veelal terugkomen in deze stijl:

  • Stadslocatie
  • Vlakke afdekking
  • Eigentijdse gevelindeling
  • Luxueuze ruimte in de stad
  • Ruimtelijke beleving
  • Hoge ruimtes en vides
  • Functie scheiding tbv privacy
  • Dakterrassen

</p>
<!– /wp:tadv/classic-paragraph –>