Neem contact met ons op >
 

Stadsvilla bouwen

Stadsvilla bouwen

Stadvilla bouwen midden in de stad? 01 Architecten Enschede helpt u graag!

Stedelijk wonen in Nederland betekent vaak beperkte ruimte, drukte en bouwbeperkingen. Uw ideale woning ademt luxe, ruimte en stijl. De stad is dan niet de meest voor de hand liggende locatie. Toch voelt u de aantrekkingskracht van de stad, het gemak van de nabijheid van voorzieningen, de interactie en gezellige drukte. Een prachtige stadsvilla bouwen zou dan wel eens de perfecte oplossing voor u kunnen zijn. 01 Architecten Enschede kan dit voor u realiseren. U ziet een aantal van onze ontwerpen in de diavoorstelling.

01 Architecten Enschede is gespecialiseerd in stadsvilla’s

Een villa in het midden van de stad biedt veel ruimte voor creativiteit en praktisch denken. Een stadsvilla bouwen en ontwerpen is makkelijker gezegd dan gedaan Er moet namelijk optimaal gebruik gemaakt worden van de beschikbare ruimte op de kavel. De indeling wordt afgestemd op uw wensen en de ruimtelijke beleving wordt optimaal ingezet. Ook privacy is hierbij een zeer belangrijke factor. Waar bevinden zich de buitenruimten en is er geen inkijk vanaf de straat. Deze vraagstukken hangen sterk samen met de locatie van de kavel in de stad. Bij het bouwen van een stadsvilla moet er rekening gehouden worden met de omgeving. De eerste stap bij een stadsvilla bouwen is het laten maken van uw droomontwerp. 01 Architecten Enschede biedt u hierin graag de helpende hand. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies wat er van ons verwacht moet worden en kennen wij de verschillende facetten van het bouwproces. Wij bieden u tijdens het hele traject ervaring, kwaliteit en onafhankelijk advies.

Een stadsvilla bouwen met 01 Architecten in Enschede is stedelijk wonen met allure

01 Architecten Enschede is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke stadsvilla’s, waarbij we de beschikbare ruimte optimaal benutten. Creatief en praktisch denken zijn sleutelwoorden bij het bouwen van een villa midden in de stad. En juist daar zijn we goed in. Omdat elke locatie anders is, net als elke opdracht, is ook elk ontwerp van een stadsvilla anders en uniek. Toch zijn er een paar kenmerken die u vaak terugziet in deze stijl. Voorbeelden van deze kenmerken zijn een eigentijdse gevelindeling, hoge ruimtes en vides, dakterrassen en de vlakke afdekking.

Natuurlijk komen uw wensen wat betreft stijl en indeling bij ons op de eerste plaats. Het bouwen van uw stadsvilla begint daarom met het ontwerp, waarin we al uw ideeën en wensen verwerken. We houden hierbij rekening met de locatie van de villa, eventuele bouwbeperkingen en praktische zaken als bijvoorbeeld uw privacy en uw budget. Zo komen we samen tot een uniek ontwerp.

Heeft u vragen betreft een stadsvilla bouwen of wilt u een afspraak inplannen? Wij helpen u graag verder, belmail of vul het contactformulier in. U kunt ook altijd onze prachtige brochure opvragen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bouwmogelijkheden? Klik dan op de onderstaande buttons.

Bij de architect
Bij de gemeente
Bij het bouwbedrijf
Rood voor Rood
Ondersteunende partijen

Uw stadsvilla: van schets tot oplevering

Een stadsvilla bouwen doet u samen met 01 Architecten. Wij kunnen voor u een ontwerp creëren die volledig voldoet aan uw eisen en wensen. Bent u tevreden met het ontwerp van uw stadsvilla, dan kunnen we u vervolgens helpen met het selecteren van een aannemer, het beheren van het bouwbudget en het aanvragen van benodigde vergunningen. U krijgt van 01 Architecten Enschede onafhankelijk advies (gebaseerd op onze jarenlange ervaring) en we begeleiden de bouw vanaf het begin tot aan de oplevering. Met oog voor detail bewaken we de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit tijdens het hele proces. Zo zorgen we er samen voor dat u van de luxe en ruimte van uw ideale stadsvilla kunt genieten op de plek die u heeft uitgezocht.

Wilt u meer weten over onze verschillende ontwerpstijlen of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn, neem dan contact met ons op! Wij maken graag kennis met u, beantwoorden uw vragen en luisteren naar uw wensen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons kantoor in Enschede.

Brochure aanvragen

Onze website geeft u een eerste indruk van wat wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerp en de bouw uw moderne villa. Om nog meer inspiratie op te doen kunt u ook, geheel vrijblijvend, onze brochure gratis downloaden!

Nieuwbouw van een stadsvilla statenpand Raiffeisenstraat Enschede