Neem contact met ons op >
 

Moderne villa bouwen

Moderne villa bouwen

Een moderne villa laten bouwen begint met het laten maken van uw droomontwerp. Een architect biedt u hierbij ervaring, kwaliteit en onafhankelijk advies. 01 Architecten Enschede helpt u graag verder en biedt u hierin de helpende hand. Samen met u laten we uw woonwensen uitkomen en geniet u van een prachtige villa, volledig in uw stijl en indeling gebouwd.

Kiezen voor een moderne villa is kiezen voor een eigentijdse en unieke villa die zich in vrijwel elk landschap thuis voelt. Bij het ontwerpen van een moderne villa zijn de mogelijkheden eindeloos, maar veelal zijn er een aantal elementen die vaak terugkomen. Ze worden veelal gekenmerkt door strakke lijnen, hebben subtiele detailleringen en er wordt gebruik gemaakt van een bijzondere combinatie van materialen.

01 Architecten Enschede werkt aan een tal van verschillende opgaven en wij helpen u ook graag om uw droomwoning vorm te geven. Samen met u gaan we kijken naar uw wensen en behoeften en brengen dit in kaart, want een moderne villa bouwen doet u niet ieder jaar. Samen komen we tot een verantwoord, esthetisch en praktisch ontwerp.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Wij helpen u graag verder, belmail of vul het contactformulier in.

Familie R.Wiggers, Schalkhaar, gemeente Deventer, Overijssel

“01 Architecten Enschede heeft na het eerste kennismakingsgesprek direct “ons huis” ontworpen. Snel , to the point en erg fraai. Zeer fijn architectenbureau !”

Familie M. Booijink, Tubbergen gemeente Tubbergen, Overijssel

“01 Architecten heeft onze wensen zeer goed vertaald naar een prachtig ontwerp. Dennis Kemper denkt goed mee en is praktisch, maar verliest hierbij de details en architectuur van de woning niet uit het oog. De klant staat echt centraal en er wordt tijd voor je genomen. Samenwerken met 01 architecten hebben we als zeer prettig ervaren.”

Familie D. Geisink, Oldenzaal, gemeente Oldenzaal, Overijssel

“01Architecten Enschede luistert vooral goed naar jou persoonlijke wensen die je stelt . Wij waren zeer tevreden met het eindresultaat en wonen al jaren met bijzonder veel plezier in de door hun ontworpen woning.”

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bouwmogelijkheden? Klik dan op de onderstaande buttons.

Bij de architect
Bij de gemeente
Bij het bouwbedrijf
Rood voor Rood
Ondersteunende partijen

Uw moderne villa laten bouwen

01 Architecten Enschede ontwerpt niet alleen woningen die volledig op maat worden gemaakt, wij zorgen er tevens voor dat de woning zo lang mogelijk aan uw woonbehoefte voldoet. Samen met alle partijen zorgen we voor een duurzaam, evenwichtig en verantwoorde woning.

Wij kunnen u van het allereerste schetsontwerp tot aan de oplevering ondersteunen in de verschillende facetten van het bouwen. Onze professionele architecten ontzorgen u samen met onze bouwpartners van A tot Z en houden hierbij voortdurend rekening met materialen, details en de omgeving. Uw belangen en wensen staan hierbij altijd voorop en samen komen we tot het ontwerp, die uw verwachting overtreft.

Wilt u meer weten over de verschillende stijlen of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn, laat u dan informeren over de mogelijkheden. Wij maken graag kennis met u en luisteren naar uw wensen.

Terug naar villa laten bouwen