Neem contact met ons op >
 

Moderne villa bouwen

Moderne villa bouwen

EEN ARCHITECT IN ENSCHEDE WAAR U OP KUNT BOUWEN!

Droomt u van het bouwen van een moderne en unieke villa die voelt als écht thuis? Weet u ook al hoe die droomvilla eruit moet komen te zien of bent u zich nog aan het oriënteren? 01 Architecten Enschede droomt graag met u mee en laat zich door uw woonwensen inspireren om de moderne villa van uw dromen te creëren.

Een moderne villa van 01 Architecten in Enschede is meer dan alleen een tekening

Kiezen voor een moderne villa is kiezen voor een eigentijdse en unieke woning die in vrijwel elk landschap tot zijn recht komt. Een eye-catcher met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Met een combinatie van grote gebaren en subtiele detailleringen, geeft een tijdloos vormgegeven moderne villa u de ideale balans tussen rust en luxe.

Bij 01 Architecten Enschede begint het bouwen van uw moderne villa met het omtoveren van uw ideeën en wensen tot een perfect ontwerp. En we doen meer dan dat. We kunnen u helpen bij het aanvragen van vergunningen, het uitzoeken van een aannemer en het beheren van een bouwbudget. Kortom: we staan u bij met onze ervaring, geven onafhankelijk advies en begeleiden de complete bouw van uw moderne villa van het allereerste schetsontwerp tot aan de oplevering. Samen met u zorgen we ervoor dat uw woonwensen uitkomen, zodat u kunt genieten van een prachtige villa, met een praktische indeling en gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Wij helpen u graag verder, belmail of vul het contactformulier in.

Familie R.Wiggers, Schalkhaar, gemeente Deventer, Overijssel

“01 Architecten Enschede heeft na het eerste kennismakingsgesprek direct “ons huis” ontworpen. Snel , to the point en erg fraai. Zeer fijn architectenbureau !”

Familie M. Booijink, Tubbergen gemeente Tubbergen, Overijssel

“01 Architecten heeft onze wensen zeer goed vertaald naar een prachtig ontwerp. Dennis Kemper denkt goed mee en is praktisch, maar verliest hierbij de details en architectuur van de woning niet uit het oog. De klant staat echt centraal en er wordt tijd voor je genomen. Samenwerken met 01 architecten hebben we als zeer prettig ervaren.”

Familie D. Geisink, Oldenzaal, gemeente Oldenzaal, Overijssel

“01Architecten Enschede luistert vooral goed naar jou persoonlijke wensen die je stelt . Wij waren zeer tevreden met het eindresultaat en wonen al jaren met bijzonder veel plezier in de door hun ontworpen woning.”

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bouwmogelijkheden? Klik dan op de onderstaande buttons.

Bij de architect
Bij de gemeente
Bij het bouwbedrijf
Rood voor Rood
Ondersteunende partijen

Dé architect in Enschede voor het bouwen van een moderne villa van uw dromen

01 Architecten Enschede ontwerpt niet alleen uw volledig op maat gemaakte moderne villa, wij zorgen er ook voor dat de woning zo lang mogelijk aan uw woonbehoefte voldoet. Als u voor ons kiest, kiest u voor architecten die:

  • uw belangen en wensen altijd voorop stellen;
  • ervaren, deskundig, creatief en zorgvuldig zijn;
  • ontwerpen op basis van duurzaamheid, functionaliteit en maatwerk;
  • oog voor detail en de focus op kwaliteit hebben.

Wilt u meer weten over onze verschillende ontwerpstijlen of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn, neem dan contact met ons op! Wij maken graag kennis met u, beantwoorden uw vragen en luisteren naar uw wensen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons kantoor in Enschede.

Brochure aanvragen

Onze website geeft u een eerste indruk van wat wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerp en de bouw uw moderne villa. Om nog meer inspiratie op te doen kunt u ook, geheel vrijblijvend, onze brochure gratis downloaden!

Terug naar villa laten bouwen