Neem contact met ons op >
 

Architectenbureau Enschede

Over 01 Architecten: architectenbureau in Enschede

01 Architecten Enschede is een nieuw professioneel architectenbureau voor de regio Enschede. De roots liggen bij 01 Architecten met vestigingen in Nijverdal en Almere.

De focus van 01 Architecten Enschede

We werken met een team van goed opgeleide vakmensen aan diverse bouwopgaves. Op deze manier kunnen we u de expertise leveren die u als opdrachtgever van ons mag verwachten. Onze specialiteit ligt in het ontwerpen van woningen en villa’s. Deze ontwerpen maken we voor particulieren en projectontwikkelaars.

Mooie en praktische ontwerpen maken waar u als klant blij van wordt! Daar ligt onze focus bij 01 Architecten Enschede. Veel tevreden opdrachtgevers gingen u voor!

Brochure aanvragen

Particuliere nieuwbouw in Enschede

Vanuit een team van 6 professionals binnen het kantoor in Nijverdal is 01 Architecten Enschede opgericht. De focus voor 01 Architecten Enschede ligt op het stedelijk gebied en zijn buitengebieden. We werken aan tal van verschillende opgaven. In de basis hebben onze opdrachten allemaal een relatie met het wonen. Dit gaat voornamelijk over particuliere nieuwbouw. Opdrachtgevers waarvoor we wellicht 1 keer de kans krijgen om hun droomwoning vorm te geven. We ontwerpen woningen en villa’s met een inhoud van 600 m³, maar ook boven de 2000 m³.

Architect Enschede

Zakelijke opdrachtgevers

Voor de zakelijke opdrachtgever ontwerpen we voor seriematige woningbouw van 4 tot 25 wooneenheden. Daarnaast ontwerpen we ook appartementengebouwen Al dan niet met een commerciële plint. Naast woningen ontwerpen we ook bedrijfspanden en bedrijfsverzamelgebouwen.

Visie van 01 Architecten Enschede

De naam 01 Architecten is ontstaan, omdat alles start met een gedachte (0). De gedachte van u als opdrachtgever. Een team van ervaren professionals begeleid u graag om deze gedachte een vaste vorm te geven (1). Zodat de gedachte tastbaar wordt en resulteert in een schitterende werkelijkheid.

Referenties van klanten

Veel tevreden klanten gingen u voor. Zie ook onze pagina met referenties van klanten. Of laat u inspireren door de ontworpen en gerealiseerde woningen en gerealiseerde bedrijfspanden.

Wij maken graag kennis met u! Neem nu contact met ons op en laat ons uw gedachte vormgeven!