Ik wil een intake -->
 

Nieuwbouw Appartementengebouw

Nieuwbouw appartementengebouw entree
mrt 24 2023

Nieuwbouw Appartementengebouw

Op een fraaie locatie in het centrum van Hellendoorn hebben we een nieuwbouw appartementengebouw mogen ontwerpen voor Kroon B.V. Een locatie met een rijke geschiedenis. Al sinds de jaren 80 van de negentiende eeuw is de locatie een bekende plek in het centrum van Hellendoorn. Al meer dan 200 jaar heeft hier de gemeenteschool, het gemeentelijk zwembad en de squash vereniging van Hellendoorn onderdak gevonden en nu wordt er plaats gemaakt voor 10 luxe driekamerappartementen.

Nieuwbouw appartementengebouw entree

 

Historie behouden

In dit nieuwbouw appartementengebouw is er vanuit het ontwerp gestreefd om de historische kern van Hellendoorn te behouden. Een gebouw waarbij de uitstraling goed past in het straatbeeld en niet meegaat met moderne vormgeving. Het aanzicht is opgedeeld in 2 volumes waardoor het passend is in de dorpskern. Door de toepassing van het metselwerk zijn de 2 volumes duidelijk familie. De hoofdentree ligt iets terug ten opzichte van deze volumes.

Comfort van nieuwbouw Appartementengebouw

Een nieuwbouw appartement kan natuurlijk veel comfort bieden. Zo beschikken deze appartementen over een royale woonkamer en open leefkeuken. Met 2 slaapkamers en een luxe badkamer biedt het appartement een ideaal thuis in het centrum van Hellendoorn. Elk appartement beschikt over een buitenruimte. Een nieuwbouw appartement is tegenwoordig ook uitgerust met een warmtepomp, waardoor er geen gasaansluiting meer aanwezig is. Met de mogelijkheid voor zonnepanelen op het grote platte dak wordt de benodigde elektriciteit zelf opgewekt.

 

Meer informatie over de verkoop is te vinden op de project website:

deschoolslaghellendoorn