Neem contact met ons op >
 

Seriematige woningen en bedrijfspanden

Seriematige woningen en bedrijfspanden

 

Bij 01 Architecten Enschede ontwerpen we niet alleen particuliere woningen en villa’s. Ook ontwerpopdrachten voor de zakelijke markt pakken wij aan. Dit doen we zowel op het gebied van seriematige woningen en bedrijfspanden. Uw wensen staan bij ons centraal.

 

Mogelijkheden kleinschalige ontwikkelingen

Seriematige woningbouw

01 Architecten Enschede heeft veel ervaring in woningbouw. Naast onze ervaring met particuliere villa’s denken we ook mee voor de kleinschalige woningbouw. Wij kunnen u adviseren over verkavelingsmogelijkheden om een optimale opzet te creëren. Vooral de binnenstedelijke ontwikkeling tot ca. 25 woningen is onze specialiteit. Een overzichtelijke ontwikkeling met afwisseling tussen vrijstaande woningen, geschakelde- of rij-woningen. We denken met u mee over kavelbreedte woning typologie en openbare ruimte.

 Appartementen complexen

Zijn er meerdere bouwlagen mogelijk, met wellicht een commerciële plint, dan biedt een appartementencomplex mogelijkheden. Zeker in de stad biedt dit een unieke woonomgeving. Meerdere woningen in het zelfde gebouw met een eigen uitstraling. De locatie brengt uitdagingen met zich mee zoals parkeren, zicht en ruimtelijke verdeling. Daarnaast is het voor uw als opdrachtgever een investering met winstoogmerk. Wij denken graag met u mee om alle facetten goed te harmoniëren met een redelijk rendement.

Bedrijfspanden

Een bedrijfspand staat in relatie met de ervaring van de bedrijfsidentiteit. Hier kun je met architectuur vorm aan geven. Een bedrijf wat predict open en transparant te zijn is geloofwaardiger in een bedrijfspand met veel glas. Het lijkt niet logisch dat in dat zelfde gebouw een bedrijf zit die beloofd uw privacy te beschermen. Het bedrijfspand kan uw identiteit uitstralen. Wij helpen u graag om uw bedrijfsvisie in een passend architectonisch concept te gieten.

 Stappenplan voor zakelijke opdrachtgevers

Bij 01 Architecten Enschede houden we van structuur. Zowel in onze eigen werkzaamheden als in onze afspraken met u. Zo kunt u makkelijk volgen waar we in het proces zitten en kunnen we op de juiste momenten de juiste beslissingen maken.

Wensen:

Het ontwerp proces begint bij u. Uw wensen staan bij ons centraal. Wanneer u een mogelijke ontwikkel locatie op het oog heeft bent u bij ons van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek zorgen we ervoor dat we een goed beeld krijgen bij wensen en de mogelijkheden van de locatie. Daarna gaan we graag voor u aan de slag.

Schetsontwerp

Wij gaan graag voor u aan de slag om uw wensen vorm te geven. Op korte termijn spreken we dan ook een datum af om een eerste schetsontwerp met u door te spreken. Daarbij hebben we uw wensen centraal staan en zoeken we naar de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan.

Investeringskosten   

Naast een schetsontwerp is het ook van belang om een beeld te hebben bij de investeringskosten van het plan, en de mogelijke opbrengsten.

 

Heeft u een locatie waarop een ontwikkeling mogelijk is of bent u opzoek naar een passend bedrijfspand? Neem contact op met een architect en laat u infomeren.