Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw Statenpand aan de Raiffeisenstraat in Enschede

Nieuwbouw van een stadsvilla statenpand Raiffeisenstraat Enschede
mrt 13 2020

Nieuwbouw Statenpand aan de Raiffeisenstraat in Enschede

Impressie Statenpanden Raiffeisenstraat Enschede. Foto: nieuwwonentwente.nl

Wilt u een nieuwbouw Statenpand aan de Raiffeisenstraat in hartje Enschede? Dit kan uw droomwoning worden!
Hier zijn circa 14 kavels beschikbaar voor een prachtig Statenpand naar uw keuze. Tot wel drie woonlagen hoog met een ruime tuin en waar u alles bepaalt. Van de breedte van de woning tot de gehele indeling. Wilt u een ruime woonkamer of liever een grote woonkeuken? U kunt er ook voor kiezen om op de eerste verdieping te wonen en van de begane grond een praktijkruimte of garage te maken. Bij 01Architecten Enschede helpen wij u graag om al u wensen te realiseren in dit nieuwbouw plan.  

Verkaveling Statenpanden Raiffeisenstraat in Enschede.
Bron: beeldkwaliteitsplan coberco Enschede

Herontwikkeling Coberco terrein te Enschede

Om de historische Melkhal nieuw leven in te blazen is een uitgebreid herontwikkelingsplan gemaakt. Het voormalige Coberco terrein leent zich hier perfect voor. De Melkhal krijgt een nieuw multifunctioneel programma passend bij het cultuurhistorisch karakter van de hal. Aan de zuidzijde van de Melkhal komt een bijpassend woningbouwprogramma. Dit sluit aan bij de omliggende wijken.

De nieuwbouw Statenpand aan de Raiffeisenstraat maakt deelt uit van dit woningbouwprogramma. Voor deze Statenpanden zijn een aantal randvoorwaarden opgesteld door de stadsbouwmeester. Wij maken voor u een ontwerp dat voldoet aan al uw wensen en regels zodat er een passend plan ontstaat en uw wensen verwezenlijkt.

Er is een grote mate van ontwerpvrijheid. Hierin kunt u veel verschillende richtingen uit. Bij 01Architecten Enschede staan wij voor u klaar om u te inspireren en vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvende contact met ons op.

Perspectief Statenpanden Raiffeisenstraat op het Coberco terrein in Enschede.
Bron: beeldkwaliteitsplan Coberco Enschede

Uw droomwoning Statenpand

Wat kan 01Architecten Enschede voor u betekenen bij het realiseren van uw droomwoning?
Wij hebben een ervaren team van architecten dat luistert naar uw wensen en deze omzet in een prachtig ontwerp. Door onze uitgebreide ervaring letten we op een logische route en een fraaie uitstraling tot in de kleinste details. Details waar u misschien nog niet eens aan heeft gedacht.

Bij 01Architecten Enschede werken we met een overzichtelijk stappenplan waardoor u als opdrachtgever inzicht krijgt in ons proces. Dit zorgt voor rust en een stressvrije ervaring wetende dat uw plannen in de juiste handen zijn en u straks kunt genieten van uw ideale woning.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij één van onze architecten.

Modern en klassiek nieuwbouw woningen te Enschede

Particuliere opdrachten en architectuur

Iedere particulier opdrachtgever heeft andere wensen. Als architect is het belangrijk om die wensen te vertalen tot een sterk en samenhangend onderwerp. Dit is duidelijk zichtbaar in door ons eerder gemaakt ontwerp in de Enschedese wijk Roombeek. Hier heeft 01Architecten voor twee particuliere opdrachtgevers met totaal verschillende wensen en stijlen twee woningen naast elkaar ontworpen.

Waar de ene opdrachtgever een kleurrijke en eigentijdse woning wenste, gaf de tweede opdrachtgever de voorkeur aan een woning met een authentiek karakter en donkere kleuren.
De verschillen zijn goed zichtbaar in de gevels. Het ene ontwerp is te herkennen aan de stalen kozijnen en een kleurrijke mix van stenen wat zorgt voor een frisse uitstraling. Het andere ontwerp heeft een mooie donkere gevel met fris witte kozijnen gekregen die doet denken aan een statig grachtenpand.

Beide opdrachtgevers zijn hetzelfde ontwerpproces doorlopen. Het maakt dus niet uit hoe uiteenlopend de wensen zijn, onze architecten komen altijd met een passend ontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Meer weten?

Wilt u eens kennis maken met 01Architecten Enschede? Wij bespreken graag uw wensen voor uw droomhuis. Neem ook een kijkje bij gerealiseerde nieuwbouw woningen voor meer inspiratie of bel ons op 0548-851022.

Graag tot ziens.