Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw droomhuis in Twente

mrt 19 2020

Nieuwbouw droomhuis in Twente

Er zijn prachtige kavels beschikbaar voor uw nieuwbouw droomhuis in Twente.  Bij 01Architecten Enschede willen wij u helpen om dit droomhuis te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere opdrachten en bieden u service op maat.

De drie grootste steden van Twente ontwikkelen nu alle drie een nieuwbouw villa wijk. Op dit moment zijn er een aantal locaties beschikbaar waar kavels worden weggegeven.
Wij hebben deze voor u op een rij gezet:

  1. ’t Vaneker in Enschede 
  2. Dalmeden in Hengelo 
  3. Almelo NoordOost

In dit artikel vind u meer informatie over deze projecten en wat 01Architecten Enschede voor u kan betekenen. 

1. ’t Vaneker in Enschede

Enschede heeft aan de noordzijde van de stad een groot nieuw ontwikkelingsplan gemaakt. Dit plan heet ’t Vaneker en hier komt het vrij wonen aan de rand van Enschede samen met de kwaliteiten van het Twentse landschap. U kunt hier heerlijk landelijk wonen op een kavel naar keuze.

Het plan bestaat uit een grote aantal ruime kavels waar u uw eigen landhuis of villa kunt bouwen. Er is genoeg ruimte om heerlijk buiten te spelen en  de sportclub ligt op fietsafstand.

01Architecten is bekend in de omgeving van Enschede en heeft hier ook al meerdere projecten opgeleverd. Door deze ervaring kunnen wij u een sterk ontwerp leveren wat ook goed in de omgeving past. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over ’t Vaneker.

Plankaart nieuwbouw ’t Vaneker in Enschede
Bron: vaneker.nl

2. Dalmeden in Hengelo

Aan de rand van de mooie stad Hengelo komt de nieuwe wijk Dalmeden. Er word al hard gewerkt aan de bouw van deze wijk en ze zijn nu bijna toe aan de laatste fase van het plan. In deze fase komen ook weer een aantal mooie bouwkavels beschikbaar voor particulier opdrachtgeverschap.

Hier kunt u de woning van uw dromen bouwen en volop genieten van het Twentse natuurlandschap. Bij 01Architecten Enschede helpen wij u graag om uw droomwoning te realiseren. Neem vrijblijvende contact op met ons op

Meer informatie over Dalmeden.

Plankaart nieuwbouw Dalmeden in Hengelo
Bron: kavelsinhengelo.nl

3. Almelo NoordOost

Dit is een plan in de uitgestrekte Twentse natuur op fietsafstand van de stad Almelo. U heeft hier genoeg keuze om al u wensen te verwezenlijken. Van kleine tot ruime kavels. In Almelo NoordOost bepaalt u hoe uw nieuwbouw villa eruit ziet. De regels en voorschriften zijn hier tot een minimum beperkt. Die vrijheid werkt inspirerend.

01Architecten Enschede is ervaren in particuliere opdrachten en zorgt voor een ontwerp wat aan al uw wensen voldoet. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij één van onze architecten.

Meer informatie over Almelo NoordOost.

Plankaart nieuwbouw Almelo NoordOost
Bron: almelonoordoost.nl

Ontworpen villa’s in Twente

01Architecten heeft al meerdere particuliere opdrachten uitgevoerd in het Twentse landschap. Wij hebben hieronder een aantal ontwerpen verzameld om u te inspireren. 

Zo hebben wij een nieuwbouw villa gerealiseerd in de wijk ’t Brunnink in Enschede. De stijl van deze woning was geïnspireerd op de vormgeving van de architect Frank Loyd Wright. Dit kun is goed terug te zien in de grote oversteken en flauwe helling van het dak. De gevel bestaat uit rode baksteen met witte accenten die aansluiten op de stralend witte kozijnen.

Nieuwbouw villa Enschede Frank Lloyd Wright stij

Nieuwbouw villa ’t Brunnink Enschede Frank Lloyd Wright stijl

In Almelo hebben wij een ontwerp gemaakt voor een luxe nieuwbouw villa. Dit was voor een opdrachtgever die droomde van een woning in klassiek stijl in de Twentse natuur. Deze wensen zijn duidelijk terug te zien in de  ontwerp schets van de woning. Door middel van een groot aantal ramen op de hoek van de woning word het uitzicht over de omliggende omgeving volop benut. De gevel is hier uitgevoerd in een rode baksteen met donkere kozijnen. De woning is afgedekt met een klassieke rieten kap waar u de rode schoorsteen bovenuit zit komen.

Luxe nieuwbouw villa Almelo

Nieuwbouw villa Almelo

Voor een ander particulier opdrachtgever hebben wij en riant landhuis ontworpen in Enschede. Het dak is bedekt met een prachtige rieten kap en de gevel is uitgewerkt in wit stucwerk wat goed samen gaat met de donker kozijnen.  Richting de tuin heeft de woning een ruime veranda zodat er volop kan worden genoten van het omliggend Twentse landschap. 

Nieuwbouw landhuis Enschede

Wij kunnen ervoor zorgen dat u straks ook heerlijk kunt genieten van uw eigen nieuwbouw droomhuis in Twente. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over 01Architecten Enschede? We nemen uw plannen graag persoonlijk met u door. Neem ook een kijkje bij onze gerealiseerde nieuwbouw woningen en villa’s of bel ons op 0548-851022.

Graag tot ziens.